Prachtige printjes, wat zijn dat nou eigenlijk? Prachtige printjes zijn printjes gemaakt op een hoog-volume productie laserprinter. Deze printers worden ook wel “digitale drukpersen” genoemd. Want een afdruk uit zo’n machine is echt Prachtig. En zo’n Prachtig printje kan op praktisch alle soorten papier. Wat ons betreft zijn alle merken printers op dit niveau ongeveer even goed. Wij gebruiken toevallig een Ricoh 9110, maar u gaat ons niet horen zeggen dat deze printer veel beter of slechter is dan andere digitale drukpersen.

Een Prachtige print ziet er eigenlijk gewoon uit als drukwerk. Dus waarom dan printen in plaats van drukken? Dat is omdat je met printen andere mogelijkheden hebt dan met drukken. Zo kun je in één keer een boekje uitprinten (met drukken moet je vel voor vel drukken en dat later bij elkaar voegen), waardoor printen vaak sneller is en goedkoper tot een zekere oplage. Een Prachtig printje dat je nu bestelt, kan in principe over 5 minuten al uit de printer rollen. (Als we niks anders te doen hebben)

Ook kun je zowel Prima als Prachtig printwerk personaliseren, bijvoorbeeld voor een mailing. En niet alleen het adres, maar ook hele teksten, afbeeldingen of aanbiedingen. Dat is toch Prachtig! Dus heb je vandaag 1000 flyers nodig, of wil je morgen 5000 klanten een kaartje sturen? Grote kans dat we die nog voor je kunnen maken.

Een Prachtig printje kost 6 cent per enkelzijdige A3 afdruk. Dus als je 5000 A5 kaartjes naar je klanten wilt sturen, zijn de printkosten 5000 / 4 (er passen 4 kaarten op een vel) X 2 (dubbelzijdig) X € 0,06 = € 150,- excl btw.

Natuurlijk, dit is niet de totale prijs, er komen nog papier- en verwerkingskosten bij. In het geval van de postkaartjes, zouden wij aanraden om de voorzijde te lamineren, en daarnaast moet het ook nog gesneden en verzonden worden.

We kunnen van je prachtige printjes ook blocnotes, brochures, boekjes of geniette setjes maken. Maar misschien wil je je printjes wel in een wire-o of in een ringband gestoken, dat vinden we ook Prima. Mogelijkheden ten over, dat is het Prachtige van papier.

Weten wat je printjes in totaal kosten?
Vraag dan een prachtig prijsje aan

 

MENU