Alle Printjes worden op papier gemaakt, Prima printjes kunnen alleen op ongestreken papier, en Prachtige printjes op praktisch alle soorten papier. We gebruiken voor 80 grams papier standaard Navigator papier en voor zwaardere ongestreken papier gebruiken we MultiBusiness. Voor Prachtige printjes gebruiken we dit ongestreken papier ook. Voor gestreken papier gebruiken we standaard DigiFinesse. Voor postkaartjes en omslagen van boekjes wordt meestal 265 grams sulfaatkarton gebruikt.

Ook Printen wij pallets vol enveloppen in kleur. Dit gebeurd net als onze Prima printjes op inkjet machines. Alleen deze enveloppenprinters hebben dan weer een andere techniek die memjet heet waarmee ze zelfs aflopend enveloppen kunnen printen. Hiervoor gebruiken we standaard Ordonnans enveloppen. Enveloppen zijn in bijna alle denkbare formaten verkrijgbaar. Het printen van een Prima-Envelop kost dan ook bij ons maar 5 cent per stuk. Dan hoef je dus voortaan niet eerst je envelop te laten drukken, maar dan printen we het logo, adres en port-betaald in een keer, dat scheelt een hoop poen!

Mocht je zelf enveloppen of (brief)papier willen leveren voor je printjes, dan is dat geen probleem. Tenzij je materiaal niet goed (meer) is, want dan loopt het de hele tijd vast, en zitten wij met de gebakken peren.

Wil je een prijsje voor Prima-Enveloppen of een andere printklus? mail ons, je zal er perplex van staan!

MENU